Citizen Attention Office

arquivistes_oac_09
arquivistes_oac_06
arquivistes_oac_07
arquivistes_oac_08
arquivistes_oac_02
arquivistes_oac_05

City hall office renovation

finalizado 2017- Fase 1

Ajuntament de

La Roca del Vallès

This was a small intervention, part of a larger project, to renovate the city hall building in La Roca del Vallès. In this first phase, we were asked to improve the citizen attention bureau with a low impact work: just painting and new furniture. The key of the intervention was the design of a multi-purpose desk. We decided to place this desk in the center of the room, but next to the long wall. This allows circulation around it and sets three faces of the counter to three different uses: reception, administrative formalities and announcements space. Two colors, white and sand, rule the design, getting a subtle and neutral pattern for the future innervation.

Photography:

Juanjo Carrasco

© 2020 by  Arquivistes Estudi. Barcelona

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon